Military Airsoft Training

Military Airsoft Training (MAT) is ervoor om jou en je team te verbeteren in hun skills en drills. In samenwerking met de NABV hebben wij een product ontwikkeld wat voor iedere airsoftspeler erg goed werkt, of je nou ervaren bent, of net begint.

De trainingen zullen gegeven worden door (ex) militairen die hun cursussen gevolgd hebben op internationaal niveau. Hierbij moet je denken aan: Urban CQB, contact drills, comms, verplaatsen door oorden, werken in buddyparen, werken op groeps niveau, het plannen van acties, enz. Uiteindelijk zullen wij er alles aan doen om het team beter te maken!

De uitdaging zal altijd aanwezig blijven omdat er diverse niveaus doorlopen kunnen worden.

De groepsgrootte is maximaal 12 personen zodat de aandacht op de individu gericht kan worden. De duur van 1 training zal ongeveer 3 uur zijn.

 

Urban CQB: Op onze CQB lokatie (NAC Geldermalsen) zullen wij aanvangen met de basis drills. Als blijkt dat de groep verder kan, en de stof beheerst zullen de trainingen uitgebreid worden. 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Als jij met je team een training wilt volgen die niet op deze site vermeld staat, neem dan gewoon contact met ons op! Wij zullen er dan voor zorgen dat er een goede training gemaakt gaat worden.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bedrijven die hun werknemers willen trainen op samenwerken in een onbekende omgeving zijn bij ons ook aan het juiste adres. Wij zullen ervoor zorgen dat uw mensen een andere manier van leidinggeven en leiding ontvangen zullen ervaren. Hierdoor zal het vertrouwen en samenwerken in de toekomst toenemen!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Specifiek wensen kunnen altijd ingediend worden. Wij zullen dan bekijken of er mogelijkheden zijn om aan je wensen te voldoen.