De mogelijkheden 


Military Airsoft Training (MAT) is er speciaal voor  jou en jullie team. Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van skills, drills en de samenwerking binnen het team. Samen met de NABV hebben wij een product ontwikkeld die voor iedere airsoft-speler zeer aantrekkelijk is en erg dicht bij de werkelijkheid komt. Of je nou ervaren bent of net begint met de sport, wij kunnen iedereen iets bijbrengen.

De trainingen zullen gegeven worden door (ex) militairen die hun opleidingen hebben gevolgd op internationaal niveau. Hierbij moet je denken aan: Urban CQB, contact drills, comms, verplaatsen door oorden, werken in buddyparen, werken op groepsniveau, het plannen van acties, enz. Uiteindelijk zullen wij er alles aan doen om het jou en het team beter te maken!

Door de verschillende niveau's is het programma altijd uitdagend.

De groepsgrootte is maximaal 12 personen. Dit zorgt ervoor dat de aandacht op de individu gericht kan worden. De duur van één training zal ongeveer 3 uur zijn. Op onze CQB locatie (NAC Geldermalsen) zullen wij aanvangen met de CQB basis drills. Als blijkt dat de cursist de aangeleerde stof beheerst, zal de training worden uitgebreid en het niveau worden aangepast. Dit gebeurt altijd in overleg. 

Wanneer je als team een training wil volgen die niet op deze site vermeld staat, neem dan gewoon contact met ons op! Wij zullen dan in overleg een speciale training samenstellen.

Inschrijven kan hier.

 


Training samenwerken voor bedrijven

“Elk vogeltje zingt zoals het gebekt is”, luidt een bekend spreekwoord. En dat klopt, want door opvoeding, ervaring, achtergrond, normen en waarden heeft elk mens een eigen gedrags-en communicatiestijl ontwikkeld. Dat zie je ook terug op de werkvloer, in het team. Elke medewerker heeft zo zijn/haar eigen specifieke kenmerken. Daardoor klikt het ook met de ene collega beter dan met de ander. En toch zul je elke dag met al de collega’s uit jouw team moeten samenwerken.

 

Wil je jouw werknemers trainen op samenwerken in een onbekende omgeving, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zullen ervoor zorgen dat uw werknemers een andere manier van leidinggeven en leiding ontvangen zullen ervaren. Hierdoor zal het vertrouwen in elkaar toenemen en de sfeer op de werkplek verbeteren.